Als u er voor kiest om rijlessen te nemen bij Autorijschool EROL, dan gaat u er van uit dat u gebruik kunt maken van in perfecte staat verkerende materiaal. Wij doen er ook van alles aan om te voldoen aan uw verwachtingen.

i20 motor

Als leswagen is er gekozen voor een splinternieuwe 2017-model 5-deurs Hyundai i20 met een uiterst zuinige en toch krachtige Common-Rail Diesel Injectie (CRDI) motor. Dankzij de kracht die deze auto te bieden heeft, is het bijzonder gemakkelijk om weg te rijden en is er altijd power over voor het geval dat het nodig mocht zijn.
Ook aan comfort en veiligheid is er noch moeite noch kosten bespaard: de i-Motion Premium uitvoering van de Hyundai i20 bevat het meest uitgebreide pakket aan opties. Zo is de auto uitgerust met airbags vanuit alle kanten (voor, zij onder, zij boven en knieƫn), en is de auto uitgerust met meedraaiende Xenon verlichting voor maximale zicht, ook in het donker! Zo zijn verder de leren bestuurdersstoel en stuurkolom volledig elektrisch instelbaar, en is de airconditioner gescheiden voor de bestuurder, waardoor het rijcomfort toch aanzienlijk wordt vergroot.