Rijschool EROL - Al 30 jaar een succes!!

Van harte welkom op de website van Rijschool EROL!

Bent u woonachtig in - of in de wijde omgeving van - de gemeente Castricum? Bent u eindelijk 16 en een half geworden en klaar voor het 2toDrive concept om vanaf uw 17e al een rijbewijs te hebben, of bent u al volwassener? Heeft u nog geen rijbewijs, of bent u toe aan een opfris cursus? Dan bent u hier op de juiste plek!

2toDrive bij Rijschool EROL

Voor het 2toDrive concept bieden wij zowel les aan leerlingen die vanaf hun 16 en halve jaar kunnen beginnen en vanaf hun 17e examen mogen doen, maar ook aan hun coaches die tot de 18e jaar van hun zoon, dochter, neef, nicht, enzovoorts, zullen moeten 'coachen'. Binnen één les zal ik de aanstaande coach leren waar de knelpunten zijn van beginnende rijders en hoe het beste kan worden geassisteerd. Voor meer informatie met betrekking tot het 2toDrive concept en het coachen, kunt u mij altijd bellen of een e-mail versturen. De contactgegevens kunt u vinden via de link bovenaan de pagina.

Autorijschool EROL is in 1990 opgericht. Daarmee zijn er in meer dan 30 jaar duizenden, van jong tot oud, geslaagd voor hun rijexamen. Er wordt les gegeven - door een vaste instructeur - in de wijde omgeving van Castricum, Akersloot, Limmen, Bakkum, Heiloo en Alkmaar. Dankzij de vele jaren ervaring, weten wij alle straten, verkeerssituaties, en de examenroutes.

Rijbewijs

Al bijna 32 jaar helpen wij met plezier mensen aan hun rijbewijs; het roze pasje die voor velen voor vrijheid staat. Doordat wij ons werk met passie uitvoeren, worden er keer op keer positieve resultaten behaald, wat terug te zien is in de slagingspercentage, waar wij in de top van de lijst staan!

Het slagingspercentage is ook hoger dan het landelijke en regionale gemiddelde!!