De volgende kandidaten zijn geslaagd: Jesse Beijer [28-08-2020], Koen Wensveen [07-07-2020], Joey Esveld [07-07-2020], Mees Burgering [07-07-2020], Juna Eveleens [12-03-2020], Jet Burgering [04-03-2020], Sten Kortekaas [14-02-2020], Annique Ijmker [16-01-2020], Sam van Berkum [20-08-2019], Noud Lute [13-08-2019], Jetze Eveleens [17-07-2019], Tim de Graaf [16-07-2019], Jesse Verbeek [26-06-2019], Dirk Wieranga [18-06-2019], Demi Vonk [06-06-2019], Rembrandt Baron [03-06-2019], Olivier Vis [06-05-2019], Anna Gouw [01-05-2019], Gijs Pepping [30-04-2019], Ot Kingma [29-04-2019], Koen Grandiek [08-04-2019], Luuk Sparius [05-04-2019], Seim Mol [08-03-2019], Mees Borst [04-03-2019], Maaike Bakker [04-03-2019], Rianne van der Waal [19-02-2019], Joël Gooren[18-02-2019], Renske Gildemacher [18-02-2019], Awaale Rirash [14-02-2019], Rick Kuijper [14-02-2019], Djemo van de Wetering [16-01-2019], Melle Huijsman [16-01-2019], Roekshana Muradin [03-01-2019], Yoran Pelzer [02-01-2019], Maartje Koeman [20-12-2018], Lars Zuurbier [19-12-2018], Marianne Dalman [12-12-2018], Priscilla Borg [26-11-2018], Hilde Kempers [07-08-2018], Maud Zandbergen [06-08-2018], Nick Hollenberg [01-08-2018], Julian van Willegen [30-07-2018], Odette Mul [24-07-2018], Sharvani Raghosing [19-07-2018], Nadia Deris [06-07-2018], Sara Jalali [28-06-2018], Fleur Louis [12-06-2018], Dide van de Fliert[14-05-2018], Ilonka Kuijper [30-04-2018], Claudia Domburg [25-04-2018], Ruth Straathof [09-04-2018], Merel Kaal [26-03-2018], Amber van Waveren [21-03-2018], Guus van Buuren [19-03-2018], Mark Reutz [06-02-2018], Mehmet Kazan [25-01-2018], Jozo Mamuzic [15-01-2018], Pascalle van Westerop [08-01-2018], Celeste Bongers [28-12-2017], Susan Overdijk [27-12-2017], Dilara Yurdakadim [18-12-2017], Julia Kempers [26-10-2017],Metta van Straten [20-10-2017], Sven Ijmker [09-10-2017], Melvin Poel [06-10-2017], Simon P.Bijman [21-08-2017, Yamir van den Berg [21-08-2017], Eva Straathof [14-08-2017], Jonas Maartens [07-08-2017], Agnes de Jeu [28-07-2017], Rosanna Borsjes [19-07-2017], Brian Fung[18-07-2017],Mikaela Jongejan Escar [10-07-2017], Marnix de Rijke [06-07-2017],Daan Croes [28-06-2017], Esmee Zuurbier [20-06-2017], Jeroen van de Water [19-06-2017], Simon Garthuis [11-05-2017], Emin Serhat Yucel [10-05-2017], Anne Paap [27-04-2017], Marianne Bakker [27-03-2017], Lotte Koot [24-03-2017], Tessel Kaal [14-03-2017], Bart Sparrius [27-02-2017], Sascha Rozemeijer [24-01-2017], Patrick Mgge [12-01-2017], Mustafa Korkmaz [12-01-2017], Maxima Plasmeijer [09-01-2017], Anouk van Vegten [29-12-2016], Mauro Glim [13-12-2016], Trees Lauman [06-12-2016], Nine de Graaf [14-11-2016], Anouk Huibers [27-10-2016], Marijn Heijke [26-09-2016], Ryan Raghosing [07-09-2016], Remco Poel [06-09-2016], Jeroen Poeo [09-08-2016},Sebastiaan Weber [13-07-2016], Mike Slot [12-07-2016], Jasper Garstman [05-07-2016], Xena Pelzer [27-05-2016], Jos Straathof [25-05-2016], Daan Louis [23-05-2016], Job Glorie [02-05-2016], Maaike Remijnse [25-04-2016], Robert Poel [29-03-2016], Ryan Clarke [29-02-2016], Martinus Smit [22-02-2016], Senne Walraven [ 03-02-2016], Samir van Gisbergen [26-01-2016], Erin Reurts [25-01-2016], Natascha Zwalua[15-01-2016], Sjoerd van Gennip [12-01-2016], Rens Verbeek [29-12-2015], Rick Granddiek [17-12-2015], Fanny Tates [04-12-2015], Yannick van der Drift [06-11-2015 ], Jeroen Aris [26-10-2015], Tamieck van Vuuren [20-10-2015], Seckin Durgut [15-10-2015], Niels Koerts [15-09-2015], Morris Jansen [09-09-2015], Wessel Duin [04-09-2015], Frank de Jong [02-09-2015], Bas van Meel [31-08-2015], Hidde Zijp [25-08-2015],Dyantha van der Sluijs[18-08-2015], Charlotte Reekers [15-07-2015], Arno Garstman [08-07-2015], Lars van der Schoor [07-07-2015], Masja van der Hoeff [25-06-2015], Calvin Hu [28-05-2015], Patrick Poel [27-05-2015], Rozemarijn Bender [13-05-2015], Dinesh Raghosing [11-05-2015], Lisa Portegies [17-04-2015], Kimon van Vuuren [10-04-2015], Bonno Heijke [08-04-2015], Cristina Escalante Ochoa [31-03-2015], Tjierd van Eijken [25-03-2015], Esther [16-03-2015 ],Sten van den Berg [13-02-2015}, Famke Gildemacher [30-01-2015 ], Susan Glorie [28-01-2015 ], Yur Welagen [16-01-2015], Carmen Van Der Sluijs [09-01-2015], Bram Verver [08-12-2014], Ruben van Dansik [04-12-2014], Tom Hoogenbosch [03-12-2014], Jonne Krom [18-11-2014 ], Funda Gunay [ 24-10-2014], Demi Kortekaas [24-09-2014], Anna de Boer [23-09-2014], Jonna Heijke [11-08-2014], Emma Beerse [14-07-2014], Kim Costerman Boodt [16-06-2014], Arafat Batur [04-06-2014], Mees Wellen [02-06-2014],Seyit Dillier [19-05-2014 ], Maria Kool [12-05-2014], Barry Kraakman [24-03-2014], Levi Lap [18-03-2014],Danae Zweet [18-03-2014], Tim van Waveren [10-03-2014], Timothy Koper {26-02-2014], Yasmin Miedema [06-02-2014], Marieke Spil [22-01-2014], Matthijs Roobeek [15-01-2014], Cl�udia Nolasco Diniz,C [10-01-2014], Tom Molenaar [10-01-2014], Bob Vendel [06-01-2014], Kamla van den Berg [31-12-2013], Pernille Deijlen [30-12-2013],Bastiaan van den Akker [25-11-2013], Julia Tardij [20-11-2013], Jill Fleminks [20-11-2013], Jelle Limmen [17-10-2013], Menno de Boer [16-10-2013], Alex Groentjes [14-10-2013], Michel Poel [20-09-2013], Jon de Graaf [14-08-2013], Sanjee Amirtharajah [29-07-2013], Bart van Deelen [18-07-2013], Cynthia Elmiger [02-07-2013], Jochem Wildeboer [24-06-2013], Frank Brandjes [18-06-2013], Sjoerd Noorda [13-06-2013], Iraj Raghosing [22-04-2013], Evelien Van Der Meer [17-04-2013], Jordy Dansik [15-04-2013], Robbert Stigt [04-04-2013], Sabine Liefting [11-03-2013], Linda Van de Velde[11-03-2013], Jesper Verwaal [28-02-2013], Jordan Van Andel [21-02-2013], Jeremy Koper [07-02-2013], Morgan Weimar [01-02-2013], Ayla Van Der Zaken [31-01-2013], Pyne Van Eijken [24-01-2013], Bas Van Andel [05-01-2013], Sharon Clarke [29-10-2012], Djoeke Louman [24-10-2012}, Boy Mourik [27-09-2012], Michelle Glorie [27-06-2012], Steven de Boer [26-06-2012], Zoë Heijke [25-06-2012], Maura Krom [19-06-2012], Christine Knebel [13-06-2012], Mark Smit [22-05-2012], Martijn Beerse [08-05-2012], Nick Cabri [07-05-2012], Tim Furstenberg[01-05-2012], Misha Haijtema[23-04-2012], Maikel Hendrickx[02-04-2012], Luuk Derksen[28-03-2012], Erik Beentjes[27-03-2012], Clara Dijkstra[26-03-2012], Michal Mirbaz [21-03-2012], Jan Glorie [20-03-2012], Nick Noorda [12-03-2012], Krisztina Stremnitzer [07-03-2012], Bas de Ruijter [27-02-2012], Sabine Visser [23-02-2012], Sjoerd Flietstra [29-12-2011], Eva Lodewijks [27-12-2011], Barbara Bon [23-12-2011], Dani�lle Butter [22-12-2011], Brennen Glim [21-12-2011], Pieter Stobbe [08-12-2011], Xanthe Veldhuis [28-11-2011], Rosalie Inen [22-11-2011], Justo van der Werf [21-11-2011], Bente Breedveld [14-11-2011], Arjen De Vos [20-10-2011], Narges Ebrahimi Farhani [26-09-2011], Jelle Beentjes [22-09-2011], Rose-Marije Steenman [14-09-2011], Janneke Duivenvoorde [02-08-2011], Cynthia Ent [01-08-2011], Brigitta Burgers [25-07-2011], Mike Jacobs [07-06-2011], Jowan Rijs [31-05-2011], Marijn Uijlings [30-05-2011], Thijs Donselaar [27-05-2011], Samara Park [17-05-2011], Ajey Raghosing [11-05-2011], Peter Brandjes [10-05-2011], Roel Veldman [28-03-2011], Dave Harwijne [25-03-2011], Bruno Molenaar [07-03-2011], Linda Schouten [18-02-2011], Malou Maartens [11-02-2011], Dani�lle Hemmer [07-02-2011], Yasin Abonoz [31-01-2011], Sophia Admiral [17-01-2011], Ren�e Koper [14-01-2011], Jolenthe Egberts [13-01-2011], Ivo de Lange [31-12-2010], Gabriella Munier [29-12-2010], Samir Kasmi [28-12-2010], Dorien van Amsterdam [28-10-2010], Joost de Moel [18-10-2010], Astrid van der Park [30-09-2010], Fatima Rouane [20-09-2010], Marco Beentjes [14-09-2010], Florian Bakker [30-08-2010], Emiel Lute [23-08-2010], Nina Oudshoorn [01-07-2010], Stefan Poel [30-06-2010], Melinda Muller [29-06-2010], Yan Naing [28-06-2010], Sarina Molenkamp [25-06-2010], Irene Flietstra [21-06-2010], Menno Groen [21-06-2010], Yoeri Krom [17-06-2010], Thomas Mous [27-05-2010], Jorrit Nijmeijer [12-05-2010],Mohzen Rezai [11-05-2010], Marcel van der Meer [10-05-2010), Karen Costerman Boodt [12-04-2010], Nathalie Louter [01-04-2010], Charlotte Cabri [29-03-2010], Jessica van der Laan [12-03-2010], Rukiye Dillier [04-03-2010], Maarten Pekel [03-03-2010], Chantal van Engelenhoven [25-02-2010], Jan Bollenmeijer [11-02-2010], Yiming Hu [20-01-2010], Mark Flietstra [19-01-2010], Erica Zeeman [28-12-2009], Kevin van Rijn [23-12-2009], Emile Hensen [15-12-2009], Steven Kreike [04-12-2009], Alwina Gulian [09-11-2009], Cigdem Gunay [02-11-2009], Marcel Beentjes [30-10-2009], Desir�e Rijksen [12-10-2009], Stephanie Harting [25-08-2009], Danny Jacobs [24-08-2009], Joe Esser [24-08-2009], Arne Beentjes [20-08-2009], Sewwandi Ellewela [06-08-2009], Erim Serinoglu [03-08-2009], Wouter Rijs [15-07-2009], Thierry Woortman [13-07-2009], Maaike Lust [13-07-2009], Mark Holla [06-07-2009], Robert Hendriks [01-07-2009], Michelle Arendsen [30-06-2009], Jim Zonneveld [29-06-2009], Stefanie Zieck [26-05-2009], Renske Pols [25-05-2009], Kim van der Horst [11-05-2009], Sabine Maalman [07-05-2009], Jolanda van Velzen [27-04-2009], Bob Verhagen [27-04-2009], Frank Oosterhoff [23-03-2009], Beatrijs Egberts [19-03-2009], Thijs Verver [16-03-2009], Joost De Winter [12-03-2009], Bart Laan [05-03-2009], Rick Brandjes [25-02-2009], Hester Jonk [23-02-2009], Yasmin Abu Kias [13-02-2009], Rosanne Koolbergen [26-01-2009], Niek Hoebe [06-01-2009], Remy Bouwman [05-01-2009], Emel Dillier [23-12-2008], Serhat Kurekci [22-12-2008], Marieke de Wit [17-12-2008], Mark Zoontjes [15-12-2008], Marieke Ferwerda [15-12-20008], Rianna Roling [10-12-2008], Jade Hurkmans [24-11-2008], Sebastian van der Pouw [20-11-2008], Sanna Koomen [18-11-2008], Anna Gullian [12-11-2008], Judith van der Meer [10-11-2008], Joriet De Wit [23-10-2008], Frank Bejmen [21-10-2008], Dora van Wijngaarden [13-10-2008], Jochem Sellies [06-10-2008], Rachid Kabiri [29-09-2008], Joost Vermeulen [25-09-2008], Rachel Harting [16-09-2008], Willfred Wulp [08-09-2008], Stephanie Aardenburg [21-08-2008], Bary Verver [11-08-2008], Maudy Dekker [23-07-2008], Glenn Brekel [23-06-2008], Ewoud Beentjes [16-06-2008], Rik Pieterse [09-06-2008], Eveline Knebel [14-05-2008], Danielle Dokkum [21-04-2008], Sander van Riet [14-04-2008], Samira Mokhtari [07-04-2008], Bart Switzer [31-03-2008], Maike Flietstra [17-03-2008], Shauyup Amini [04-02-2008], Jeroen De Moel [28-01-2008], Marco De Groot [25-01-2008], Maartje Van Lammeren [17-01-2008], Roger Duin [14-01-2008], Rik Bennik [11-01-2008], Rochel van Mook [07-01-2008], Mariska Liefting [02-01-2008], Larissa Schuitmann [28-12-2007], Marit van der Berg [27-12-2007], Timo Velzeboer [17-12-2007], Marianna Witteveen [11-12-2007], Bary Klijnsoon [10-12-2007], Mariette Langhout [26-11-2007], Lotte Kaasenbrood [20-11-2007], Melanie Haring [13-11-2007], Sue van Diepen [02-10-2007], Habib Seifi [01-10-2007], Eva Tromp [06-09-2007], Daphne Iwaarden [30-07-2007], Erik Gillebaart [24-07-2007], Sophia Oudshoorn [23-07-2007], Rosa Sellies [09-07-2007], Janette Dam [18-06-2007], Christian Zweegers [21-05-2007], Mitchel Maalman [14-05-2007], Bart van der Meer [03-05-2007], Mirjam Westerhof [17-04-2007], Joup Zonneveld [26-03-2007], Sander Ter Beek [26-03-2007], Safak Sanli [12-03-2007], Seda Beyik [28-02-2007], Jojce Schoenmaker [12-02-2007], Kim Bleijendaal {05-02-2007}, Stacey Orij [01-02-2007], Siri Gomethvrakum [26-01-2007], Tim Lust [16-01-2007], Ampika Pikulhoma [02-01-2007], Sijmen Hoogendijk [28-12-2006], Ilse Savenije [27-12-2006], Pauline Min [15-12-2006], Arjen de Wit [11-12-2006], Frans Hollenberg [04-12-2006], Laura Orij [27-11-2006], Eugene van Esveld [15-11-2006], Ard Korfage [08-11-2006], Renata Giezeman [06-11-2006], Roelof V.d. Wurf [06-11-2006], Lisette Costerman Boodt [02-11-2006], Casper Tromp [31-10-2006], Kuba Markowski [23-10-2006], Noortje Hoebe [16-10-2006], Marjolein v/d Meer [19-09-2006], Cihangir Civan [14-09-2006], Ed van Montfoort [28-08-2006], Menno Borst [11-07-2006], Remco Berger [10-07-2006], Patricia Twisk [06-07-2006], Colin Wichers [03-07-2006], Robin Trip [22-06-2006], Ella Zutphen [21-06-2006], Martijn Visser [14-06-2006], Hua Zhang [13-06-2006], Klaas van Hagen [06-06-2006], Niels Beentjes [01-06-2006], Stephanie Doggen [23-05-2006], Daniel Meijer [08-05-2006], Lisanna de Witte [02-05-2006], Dorien Atsma [18-04-2006], Niek Flietstra [04-04-2006], Frank Verver [15-03-2006], Wesley Lam [13-03-2006], Daisy Ent [07-03-2006], Ellie van der Meer [23-01-2006], Caroliene Schuijt [10-01-2006], Maarten Tromp [10-01-2006], Wytsjan Atsma [19-12-2005], Edwin Kamp [30-11-2005], Rianna de Wit [14-11-2005], Jeroen Groenendaal [08-11-2005], Liroy Jansen [07-11-2005], Thijs Honingh [02-11-2005], Peter Spil [31-10-2005], Juliette Inen [27-10-2005], Pascal Ent [13-10-2005], Claudia Zoontjes [10-10-2005], Jody Nanne [26-09-2005], Thijs Gillebaart [01-08-2005], Karim Dris [01-08-2005], Jitka Heine [28-07-2005], Kirsten Al [26-07-2005], Özlem Dillier [14-07-2005], Elvira A. Medeiros [11-07-2005], Alex Tchernov [05-07-2005], Martijn Terhoeve [04-07-2005], Robert Bollemeijer [30-06-2005], Paul Bakker [28-06-2005], Paul Rootjes [27-06-2005], Metta Uijlings [23-06-2005], Eva Wagtmans [21-06-2005], Jeffrey van Excel [09-06-2005], Guus Zwitser [06-06-2005], Ufuk Dogan [30-05-2005], Jort van de Ven [02-05-2005], Roderik van de Kolk [25-04-2005], Benjamin Joosten [23-04-2005], Kristel Blankendaal [21-04-2005], Dennis Westra [18-04-2005], Paul Huisman [11-04-2005], Jorien van Jarwaarde [24-03-2005], Astrid Pino [14-03-2005], Marloes Veldhuis [08-03-2005], Marco Schuitmann [24-02-2005], Fatih Seber [22-02-2005], Daan Weijer [22-02-2005], Matthijs Hakkert [14-02-2005], Saskia Krom [10-01-2005], Murat Mercan [06-01-2005], Ramon van Weenen [03-01-2005], Femke de Roo [23-12-2004], Yvonne Schuller [20-12-2004], Stevan Noortman [30-11-2004], Laura Lotti [29-11-2004], Martijn Druijven [19-11-2004], Tom Nota [18-11-2004], Mike Linden [03-11-2004], Inge Hoebe [01-11-2004], Miranda Valkering [07-10-2004], Jorne Rol [04-10-2004], Arjang Salim Arooni [30-09-2004], Ruud v.d Noll [24-09-2004], Stein Helgason [07-09-2004], Lonneke Heine [06-09-2004], Mark Hoek [12-07-2004], Nancy Westra [01-07-2004]

Versie 2020-05

Via deze Privacyverklaring informeert Rijschool EROL jou over de wijze waarop zij omgaat met jouw persoonsgegevens. Rijschool EROL is verantwoordelijk voor de verwerking daarvan, zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Uiteraard respecteert Rijschool EROL jouw privacy. Persoonlijke gegevens worden daarom zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Rijschool EROL doet dit in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

De contactgegevens van Rijschool EROL:

Jo Vincentstraat 1
1902 MD, Castricum
06 5371 4515
0251 656979
www.rijschool-erol.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Functionaris Gegevensbescherming van Rijschool EROL is Erol Akman. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. Persoonsgegevens die worden verwerkt

Rijschool EROL verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan Rijschool EROL verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die Rijschool EROL verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die je zelf verstrekt (bijvoorbeeld via de website, in correspondentie, telefonisch of via een app)
  • Informatie die wordt verkregen in coachgesprekken en rijlessen (zoals beschrijvingen van situaties, coachvragen, weeg- en meetgegevens, jouw doelen en plan van aanpak)
  • Data en tijden van afspraken
  • Overeenkomsten en toestemmingsverklaringen
  • Openbare data verkregen via internet en sociale profielen
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website van Rijschool EROL (via cookies)
  • Internetbrowser en apparaat type
Gezien de aard van de dienstverlening (auto rijlessen) kan daarbij sprake zijn van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens, met name betreffende jouw gezondheid.

2. Rechtsgronden van de verwerking

Rijschool EROL verwerkt de gegevens omdat:

  • dit noodzakelijk is om de overeenkomst met jou te kunnen uitvoeren
  • Rijschool EROL daartoe verplicht is (bijvoorbeeld om te voldoen aan belastingwetgeving)
  • Rijschool EROL daar een gerechtvaardigd belang bij heeft (zoals: onderzoek en analyse van haar eigen diensten, marketing, fraudepreventie, juridische zaken)
  • jij daar toestemming voor hebt gegeven

3. Doeleinden van de verwerking

Rijschool EROL verwerkt jouw persoonsgegevens met de volgende doelen:

  • in het belang van effectieve rijlessen en coaching
  • de registratie, administratieve en financiële afhandeling van de dienstverlening
  • het bieden van klantenservice
  • te kunnen communiceren via verschillende kanalen voor uitvoering van de dienstverlening en/of uit marketingoogpunt
  • je te kunnen informeren over wijzigingen van diensten
  • je de mogelijkheid te kunnen bieden een account aan te maken
  • het verzenden van een nieuwsbrief
  • het uitvoeren van analyses en marktonderzoek, om daarmee de dienstverlening en de website van Rijschool EROL te kunnen verbeteren, en het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
  • het (verder) ontwikkelen van bestaande en nieuwe diensten
  • het voldoen aan op Rijschool EROL rustende wettelijke verplichtingen (zoals het doen van belastingaangifte) en in het belang van juridische zaken
  • het analyseren van cookies op de website van Rijschool EROL, om de inhoud van onze communicatie beter af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren
Rijschool EROL verwerkt niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk voor bovengenoemde doeleinden.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Rijschool EROL neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rijschool EROL) tussen zit.

5. Bewaartermijn van de persoonsgegeven

Rijschool EROL bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De gegevens die nodig zijn om te kunnen voldoen aan wettelijke en fiscale verplichtingen worden bewaard gedurende de voorgeschreven termijn. De Belastingdienst stelt bijvoorbeeld een bewaartermijn van 7 jaar. Financieel-administratieve gegevens worden daarom gedurende 7 jaar bewaard. Alle andere persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan 2 jaar na beëindiging van de dienstverlening, en daarna verwijderd of vernietigd.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Rijschool EROL verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht (zoals hosting-dienstverleners), sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rijschool EROL blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

7. Cookies of vergelijkbare technieken

Rijschool EROL gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/.
Op de website van Rijschool EROL worden ook cookies geplaatst door derden.

Google Analytics
Rijschool EROL maakt gebruik van Joomla en gebruikt Google Analytics om inzicht te krijgen hoe bezoekers deze website gebruiken. De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Google zal de verkregen informatie alleen met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Rijschool EROL heeft hier geen invloed op. Rijschool EROL heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Social Media Rijschool EROL maakt op haar website gebruik van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken een code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes. Lees de privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen (Instagram en Facebook) om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om Rijschool EROL te verzoeken persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren, te (laten) verwijderen of over te dragen. Ook kun je tegen de verwerking bezwaar maken of je toestemming intrekken. Hierover kun je contact opnemen met Rijschool EROL door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, zal Rijschool EROL je vragen een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Rijschool EROL reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Ook bij vragen of klachten over de wijze waarop Rijschool EROL persoonsgegevens verwerkt, kun je contact opnemen door een e-mailbericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Rijschool EROL zal altijd proberen een klacht naar tevredenheid op te lossen. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

9. Beveiliging

Rijschool EROL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10. Wijzigingen privacyverklaring

Rijschool EROL kan haar privacyverklaring altijd wijzigen. Een actuele versie is steeds op de website van Rijschool EROL gepubliceerd. Het is verstandig deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je bekend bent met eventuele wijzigingen.

Contact

Jo Vincentstraat 1
1902 MD, Castricum

06 5371 4515
0251 656979

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wettelijk

KVK: 37061376
BTW: NL001545168B63

Links

Rijschool EROL op Facebook!